Ahoj všichni...
Jsem nový v podstatě začínající kačer. Včera se mi stalo, že jsem šel na keš, o které jsem věděl, že sice bude asi v bídném stavu, ale měl jsem to po cestě, tak jsem se tam protáhl.
Jde o tuto keš: GC12CWR
Krabka je bez víka, položená vzhůru nohama a pod krabkou v mechu leží dva totálně zmáčené salátové logbooky.
Přičemž už od března https://www.geocachi...33-8ac25d79e711 se hlásí plný, mokrý, hnusný logbook. Pak v průběhu jara, vždycky každý nálezce odstraní slimáky a vloží papír s logem.
Owner naposledy online 9.2.2019, tedy před rokem a půl. Psal jsem včera zprávu, ale nemyslím, že to padne na úrodnou půdu. Mohl bych se tam stavit a o krabičku se postarat, dát novou krabku, vložit nový logbook, ale budu se i brzo z dané lokality stěhovat, takže bych ten problém asi vyřešil, není to mudlově exponované místo, takže by mohla nějakou dobu přežít. Ale pokud tu keš někdo (já?) neopraví, tak je dle mého zralá na NA.
Co je vhodnější? Opravit krabku a nechat ji nějakou dobu žít dál (pokud se owner někdy vrátí) nebo ji poslat do archivu, udělat místo pro jinou a žít s tím, že tam ta archiválie nejspíš zůstane umístěna fyzicky asi ještě dlouho, byť ve špatném stavu.
Předem díky za rady, snažím se to vyřešit "korektně" dle zvyklostí jiných kačerů